Nascholing NVLKNF en laborantendag

 

De nascholing is een landelijk congres, die elk voorjaar wordt georganiseerd door de nascholingscommissie en is toegankelijk voor leden, niet-leden en studenten.

De nascholingscommissie stelt altijd een boeiend, interessant en gevarieerd programma samen, waarin alle facetten van ons vak aan bod komen. Alle deelnemers ontvangen een syllabus en een certificaat. Door het volgen van deze bijscholing kan je geaccrediteerde punten voor het kwaliteitsregister verdienen.

Vanwege de “corona” perikelen hebben we vanuit de nascholingscommissie besloten om in 2021 slechts één digitale nascholingsdag te organiseren. Hopelijk kunnen we dan in 2022 weer een 2-daagse nascholing houden op ons vertrouwde adres, de Reehorst in Ede.

Eerst volgende nascholing:

Vrijdag 11 juni 2021 Eendaagse digitale nascholing. De kosten bedragen €100,- en betaling is alleen mogelijk met iDeal en dient tijdens het aanmelden te worden voldaan.

U kunt zich vanaf 17 mei aanmelden voor de online nascholingsdag

 

Laborantendag

De laborantendag wordt jaarlijks georganiseerd door een afdeling KNF ergens in Nederland. Deze dag is alleen toegankelijk voor leden tegen een zeer lage toegangsprijs. Naast scholing is er ook veel ruimte voor onderling contact en bezichtiging van de organiserende afdeling. Ook worden firma’s uitgenodigd om hun nieuwste apparatuur en technieken te demonstreren. Door deelname aan de Laborantendag kan je geaccrediteerde punten voor het kwaliteitsregister verdienen.

Eerst volgende laborantendag:

2021 Geen doorgang i.v.m. Corona

Heb je als KNF afdeling interesse om de laborantendag te gaan organiseren, neem dan contact op met bestuur@nvlknf.nl voor vrijblijvende informatie. De vereniging heeft voor de organisatie een draaiboek klaarliggen.