Nieuws

Ga terug naar het overzicht

Welkom op de gloednieuwe NVLKNF website!

Afgelopen jaar hebben we hard gewerkt om een mooie nieuwe NVLKNF te bouwen. Dit proces begon met het zoeken naar een geschikte en bekwame websitebouwer. Na verschillende offertes te hebben opgevraagd kwam deze zoektocht uit bij Idas te Apeldoorn. Via prettige samenwerking afgelopen half jaar is de nieuwe NVLKNF tot stand gekomen en tonen we hier met (gepaste) trots het resultaat.

We zijn de komende weken nog bezig met de puntjes op de i te zetten qua inrichting en teksten dus er zal soms nog een en ander veranderen of op dit moment nog niet helemaal compleet zijn. Om je lidmaatschap opnieuw te activeren, krijgt ieder lid na 12 mei ook een activerings-email waarmee je je gegevens kunt controleren en aanvullen. Doe dit zo snel mogelijk anders mis je de communicatie vanuit de vereniging omdat je lidmaatschap in de ledenadministratie dan nog niet opnieuw is geactiveerd! De activatie is niet lastig en wijst zich zelf. Iedereen heeft een nieuw lidnummer gekregen (dat wil zeggen, er zijn cijfers voor je oude nummer gekomen zodat alle leden een even lang nummer hebben) en verder is vanaf nu betaling van de contributie alleen mogelijk via automatische incasso. 

Bij de activatie is het ook nodig om je geboortedatum in te vullen. Voor degene van wie dat niet bekend was in onze oude administratie of bijvoorbeeld bij een afdelingslidmaatschap, hebben we de geboortedatum 01-02-2003 ingesteld. Gaat je activatie om de geboortedatum-reden niet goed, dan krijg je een foutmelding en kun je alsnog de fictieve geboortedatum 01-02-2003 invoeren. Deze kun je na activatie zelf wijzigen in de correcte geboortedatum. Wanneer je vrij recent (na 24 april jl.) nog gegevens hebt gewijzigd op de oude website zou het kunnen dat die nog niet in de nieuwe omgeving staan, dus dat je die nogmaals aan moet passen.   

Wanneer je ingelogd/geactiveerd bent, kun je je daarna vanaf medio mei inschrijven voor de nascholing, mocht je daar interesse in hebben. Hierbij zijn de meeste van je gegevens al automatisch ingevuld. Wij denken dat met de overgang naar deze website we onze digitale omgeving een flinke boost hebben gegeven, waarbij de ledenadministratie stabieler is en de toetsvragen bijvoorbeeld volgend jaar ook weer online gedaan kunnen worden.

Mochten er problemen met activeren of je gegevens zijn neem dan contact op met Hester van de ledenadministratie op ledenadministratie@nvlknf.nl. Voor overige vragen omtrent de website en inschrijving kan je contact opnemen met Martijn, onze webmaster op webmaster@nvlknf.nl (Afwezig van 13-17 mei)